| | |

По-умният и по-хитрият от тандема, отдавна не желае да свири втора цигулка

Само аз ли забелязвам, че Асен Василев час-по-час натиска Кирил Петков надолу под водата, да го да̀ви, защото иска да е премиер?!
По-умният и по-хитрият от тандема, отдавна не желае да свири втора цигулка.

Предателството няма да е проблем. Тези двамата предадоха политическия си баща Румен Радев, та колко му е да се наритат един друг.

… Казах по СКАТ в неделя, повтарям: Кирил и Асен са напили Рашков в премиерския кабинет на 17 март, за да изпрати милиционери да арестуват Бойко Борисов. Минава ми през ума, че тарикатът Асен е насъскал лудото Кире, за да го прецака и да го засили по нанадолнището. Както се вижда, няма здрав и читав човек по нашите земи, който да не се подиграва на любимия на ГугЛена за историческия провал с арестите.

И на Черепа се подиграват. Е, да, де, ама на него какво му пука?! Живее си като шейх с руска проститутка и прави най-разгулните купони в богаташката българска колония в Дубай. Днес му взели апартамента на пъпа на Париж… е, ще го преживее. Нали Черепа е успял да вземе акъла на българския премиер, това му стига.

Лелееее, представяте ли си Черепа като почне да бълва доноси срещу триото “ХараКири”… кой-кому-какво е давал. Обещания имам предвид, де. Вие какво си помислихте?!
Колко ли? Ами сигурно много.

*** Трио “ХараКири”: Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков.

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Similar Posts