| |

Една звезда угасва: Брус Уилис се оттегля от актьорството заради болестта си

Брус Уилис се оттегля от актьорството заради състояние, което води до затруднения в говора, разкри дъщеря му Румър Уилис в двоя инстаграм профил.

Звездата от “Умирай трудно” е диагностициран с афазия, което представлява загуба или увреждане на способността да се възпроизвежда език или да се разбира чужда реч.

“На невероятните поддръжници на Брус, като семейство искахме да споделим, че нашият любим Брус изпитва някои здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, която се отразява на когнитивните му способности. В резултат на това Брус се отдръпва от кариерата, която е означавала толкова много за него.

Това е наистина предизвикателно време за нашето семейство и ние сме толкова благодарни за вашата постоянна любов, състрадание и подкрепа. Преминаваме през това като силна семейна единица и искахме да го направим достояние до феновете му, защото знаем колко много означава той за вас, както и вие за него.

Както Брус винаги казва, “Ударете го на живот” и заедно планираме да направим точно това.

С любов: Ема, Деми, Румър, Скаут, Талула, Мейбъл и Евелин”, написа семейството на 67-годишната звезда от “Умирай трудно”.

През последните години Блус Уилис се снима предимно в нискобюджетни проекти. Подборът му на заглавия, които добавя в своята филмография, накара неговите почитатели да се притесняват за кариерата му, питайки се какво се случва с него. Преди около година пресата зад Океана реши да даде отговор този въпрос, съобщавайки, че причината за това е проблемът на холивудската знаменитост със запомнянето на репликите от сценариите.

Тогава обаче никой не обърна внимание на твърдението, заклеймявайки го като поредната спекулация по негов адрес.

Оказа се обаче, че една от най-големите холивудски звезди всъщност се бори с тежко заболяване. Това разкри още преди седмици режисьорът Мат Ескандари, работил с емблематичния екшън герой в “Hard Kill”, “Survive the Night” и “Trauma Center”. Той се включи в коментарите под видео в популярния YouTube канал “Half in the Bag”, чиято основна тема бе падението на носителят на две отличия “Еми” и един “Златен глобус” в развлекателната индустрия. Отговаряйки на друг потребител на сайта, обясняващ, че се е натъкнал на материал, според който Уилис губи паметта си и през по-голямата част от времето е дезориентиран, режисьорът директно каза, че той страда от деменция.

“Вярно е. Режисирах общо четири филма с него, така че знам от първа ръка. Тъжно е да видиш легенда като Брус да рухва точно пред очите ти. Видях го, докато работих с него през последните няколко години”, гласят думите му, като по-късно изтри написаното.

Днес, уви, то беше официално потвърдено от семейството на Уилис.

life.dir.bg

Брус Уилис снимка ЕПА/БГНЕС

Similar Posts