| | | |

Няма спирка: Бойко Рашков продължава с репресиите срещу ГЕРБ

Координаторът на ГЕРБ за Пловдивска област и кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев и още 10 души от общината са привикани на разпит във Второ районно. Това се случва за втори път. Според пресцентъра на партията причината са “репресиите на МВР по време на изборите”.

Председателят на Общинския съвет в Стамболийски Стоян Богданов, който също е от партия ГЕРБ, е получил призовка да се яви в полицията утре.

“Пише, че ще ме разпитват в качеството ми на свидетел, не знам за какво става дума”, заяви Богданов.

На 10 ноември м. г. Икономическа полиция направи опит да обискира магазина на бившия общински съветник от ГЕРБ Тодор Гьошев в Ново село, но униформените бяха спрени с блокада. Гьошев е бивш общински съветник от ГЕРБ в Стамоблийски.

“Събрахме се пред магазина и попитахме служителите на Икономическа полиция каква е причината за полицейското присъствие. Нищо не ни обясниха и ние не ги допуснахме. Така ще действаме при всеки опит за сплашване на наши хора”, обясни тогава Мараджиев.

По информация на “24 часа” именно участниците в тази жива верига са извикани на разпит във Второ районно днес

budilnikbg.com припомня, че акциите срещу основните хора на ГЕРБ започна с незаконните арести на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, бившия финансов министър Владислав Горанов и пиара Севделина Арнаудова.

budilnikbg.com

снимка фейсбук

Similar Posts