| | | | |

Когато идиот по идиотски плещи срещу Гешев, няма как Гешев да не изглежда като колос срещу идиот лилипут

Простото Киро, понастоящем премиер на България, незнайно защо:

„Факт е, че господин Гешев е абсолютно компрометиран вече, той е компрометиран на европейско ниво даже…

МВР застана на страна на народа…

Няма наши, няма ваши, протекция, това вече не съществува…“

Когато един идиот по идиотски плещи кухи идиотщини срещу Гешев, няма как Гешев да не изглежда като колос срещу идиот лилипут!

Този абсолютен идиот, който управлява България, турнат там с решаващото съдействие на Румен Радев и Херо Мустафа, единственото, което прави е да вреди и да демонстрира тоталното си безхаберие, менталната си недостатъчност, диагностицичната си кухост, малоумната липса на ерудиция, липса на умствен багаж, езиков речник, както и все по-очевадно да демонстрира, че 24/7 се рее по едни „бели магистрали“ по чиито завои жули не само коленете си.

МВР застанало на страната на народа, вика.

Идиот на идиотите.

С трепет чакаме момента, когато МВР ще застане пак „на страната на народа“, който ще поиска да забучат един кол в задника на Простото Киро. Щото Простото Киро ако си въобразява, че „народа“ е с крадливата измамническа негова компания, значи още жули колената по белите магистрали.

Нямало наши, нямало ваши, кречети Идиотът.

Това, че освен, че блокирате и хакате АФЕРА, я четете, ни е известно, драги ни простокирчовци, няма ден в който да не изнесем на показ пореден ваш зулум и беззаконие. Къде е Рашков Нарциса и МВР-то на „народа“? И то ли жули? Или само порка?

Всеки ден, всеки миг с тези идиоти на власт, за които носят отговорност лично Румен Радев и Херо Мустафа, са опасни за националната сигурност на държавата!

Простото Киро дори и когато го питат за глутеновите торти на семплата му женка, мантросва дежурно за … Гешев. Когато са ти дали обаче „опорна точка“, трябва да имаш акъл, ум и талант да я отиграеш така, че да хване дикиш.

Като си тъп като гьон, нищо друго не правиш, освен да умножаваш феновете на Гешев.

Веселина Томова afera.bg

снимка Кадър

Similar Posts