| | | | |

Кирил и Асен се опитват да оглозгат всяко възможно парче месо, до което могат да се докопат, на каквато и да било цена СНИМКИ

Днес вицепремиерът Гроздан Караджов се включи в протест и блокада с тирове пред Народното Събрание срещу….собственото си правителство.

Според него Кирил Петков и Асен Василев спират парите за ремонти на пътищата в цялата страна, за да изнудят ИТН (от чиято квота е Гроздан) да оттеглят кандидатурата си за шеф на Българска народна банка.

С други думи – управляващите държат за заложник собствения си народ, който мре по неремонтираните пътища, за да изнуди коалиционния си партньор за нещо. А “нещото” е това Кирил и Асен да докопат БНБ.

Очевидно мотивацията им да сложат свой управител на БНБ е толкова жестока, че стигат до почти краен предел на конфликт с коалиционен партньор.

От това следва въпросът – защо са толкова мотивирани да поставят свой шеф на БНБ? Защо са готови да рискуват всичко за тази цел?

Може би отговорът изглежда очевиден, ако си циник. Ако за теб “и тези са маскари”. Но се опитвам да разбера какъв е отговорът на този въпрос в главите на хората, които все още подкрепят Кирил и Асен. Какво ли си казват?

“Ами важно им е да сложат свой управител на БНБ, защото са ТОЛКОВА загрижени за доброто управление на банката, че са готови да рискуват всичко! Мотивацията им е всеотдайна любов към народа и грижа за бъдещето му!”

Предполагам нещо такова трябва да се върти в главите им, за да разрешат вътрешния конфликт.

Защото единственото друго обяснение е, че Кирил и Асен се опитват да оглозгат всяко възможно парче месо, до което могат да се докопат, на каквато и да било цена, преди да сдадат властта.

от фейсбук профил на Кристиян Шкарек

снимка Фейсбук
снимка Фейсбук
снимка Фейсбук
снимка Фейсбук
снимка Фейсбук

Similar Posts