| | | |

Дабълите са перверзници, суингъри, шмъркалници, леви фасонки и това е публично известно на всички

Държавата ще се успокои, когато двамата харвадски измамници се ометат обратно в чужбина, а прокопиевата файтонна партийка от жълтопаветни соросоиди „Да, България“ се върне в мазето на „Капитал“.

Рекетът на ДБ разказа играта на целокупното народонаселение в последните години, отрови живота – главно заради мекушавостта на Бойко Борисов, който постоянно се мъчеше да им се хареса. Дали от снобизъм, дали от мазохизъм, дали от зависимости, той си знае.

И те му се качиха на главата. Накрая го прибраха в ареста пред очите на дъщеря му и внуците. Дано му е просветнало.

Борисов, например, е виновен, че Радан Кънев долази до евродепутат с клизма през 2019 г. Питайте питай проф. Мишо Константинов.

…И я докарахме дотам бившата оперна певица Пендачанска, видна костовистка, да менторства из медиите и да иска уволнението на известен радиоводещ. Друг наглец от прокопиевата секта да съставя черни списъци с врагове на демокрацията, а трети да прекръщава столично училище, защото се казвало Максим Горки?!

„Демократична България“ открай време се изживява като Министерство на истината и морална полиция едновременно.

Морална, морална, колко да е морална…Щом лидерът Христо Иванов – адвокат с отнети права, живее на семейни начала с правосъдната министърка Надежда Йорданова, докато съпругата му се подвизава на сладка работа в Брюксел.

“Жената зад щанда” май все пак е пред щанда, а?

Тандемът любовници Иванов – Йорданов е обсебен от манията да капичне главния прокурор, за да може наследникът на славния болшевишки род Бойкикеви да заеме стола му.

Колко морално, наистина, почтени ми Христо! Да пробуташ секретарката си и интимна дружка за министър вместо себе си в името на патологичната обсесия да станеш новия Гешев! Явно според вас съдебната власт се предава по полов път.

Перверзия е това, не е демокрация. Хайде стига вече с тази измислена коректност – истината е, че дабълите са перверзници, суингъри, шмъркалници, леви фасонки и това е публично известно на всички.

Именно тя ги сродява – перверзията!

Но е ерес да го изречеш публично, тъй като са овладели целия мейнстрийм и националните телевизии през журналисти от нюзрума, които битуват на издръжка в „Отворено общество“ и „Америка за България“.

Никой не смее да гъкне срещу ДБ и прокопитата и защото се легендират умело като доверените хора на американското посолство. А против посолството от две-три години и откакто започна терорът „Магнитски“ не се рита.

Всъщност ДБ не се никакви „доверени хора“, а най-обикновени доносници. Които само дискредитират Америка и принципите на евроатлантизма, подменят ги с розово-кюлотената си правда.

Автор: Петър Христозов/pik.bg

снимка Архив

Similar Posts