| | |

От партия “Възраждане” искат оставка на правителството

“Повече от очевидно е, че това правителство не работи за българския национален интерес, затова ние искаме неговата незабавна оставка”. Това заявяват от партия “Възраждане” в съобщение до медиите.

“Действията на правителството и решенията, които взима, са системно осъществявано национално предателство. Вече почти месец убеждават българския народ как България трябва да даде оръжия на Украйна, а от две седмици ни говорят как трябва да пуснем Македония да преговаря за членство в Европейския съюз. Нека да отидем на предсрочни избори, които да послужат като своеобразен референдум за това иска ли българският народ България да се замесва във войната в Украйна и иска ли българският народ България да пусне Македония да преговаря за членство в Европейския съюз”

Според “Възраждане” “голяма част от избирателите на партиите, които към момента са в българското управление, не желаят нито включването на България във война, нито предоставянето на повече концесии на Македония и вдигането на ветото над преговорния процес”.

снимка Архив

Similar Posts