| | | |

Правителството бе сглобено от „млади, умни, способни“ негодници от чужбина, които разплакаха майката на държавицата и натрупаха колосален държавен дълг

Защото киретата, прокопитата и мутрочалгарите седнаха на държавата софра чрез изборна манипулация. А изборната манипулация бе извършена чрез машините на Мадуро, каквито не ползва никой в Европа. И никъде по белия свят няма задължително машинно гласуване. Това написа в личния си профил във фейсбук издателят Недялко Недялков

Видя се кой има полза от „мадуровките“ и кой е дошъл на власт, манипулирайки ги.
По гнева им ще познаете, че са гузни.

БСП хвърли камък в блатото на коалицията и ПП, ИТН и ДБ вкупом я намразиха.
Намразиха я много повече заради искането й да се върнат хартиените бюлетини, отколкото за ината й да не праща оръжие в Украйна.

Що така?

Защото киретата, прокопитата и мутрочалгарите седнаха на държавата софра чрез изборна манипулация. А изборната манипулация бе извършена чрез машините на Мадуро, каквито не ползва никой в Европа. И никъде по белия свят няма задължително машинно гласуване.

Тонове мастило вече изхабихме, за да разбулваме мошенгията на „Сиела“, пипането на софтуера и абсурда, че цялата система се движи от администраторите на „Да, България“.

Не е нужно и да убеждаваме, че ако на последните избори важеше смесената система на вота по избор – с хартия или машина, ГЕРБ щяха да са първи, а БСП – втори. Както сочеха абсолютно всички социологически проучвания ден преди гласуването на 14 ноември, неделя.

В крайна сметка, под диктовката на президента Радев, който сега се разграничава панически от изтърсаците си, правителството бе сглобено от „млади, умни, способни“ негодници от чужбина, които разплакаха майката на държавицата и натрупаха колосален държавен дълг в рамките само на четири месеца.

Всичко това се случи с помощта на машините.

Сега на БСП им замириса на избори и решиха да се подсигурят, като възстановят свободния избор, който не дискриминира електората.

Идеята бе посрещната на нож от „коалиционните партньори“, които чудесно съзнават, че изпадат зад борда, ако се гласува и с хартиена бюлетина. Съзнават, че активността ще се повиши поне двойно, че мнозина от възрастните, които се притесняваха от компютрите, ще се върнат пред урните.

Тогава измамниците от Харвард са „чао“. Може да паднат и под чертата. Затова са в истерия – с далавера взеха властта, с далавери управляват, далаверата им се услажда, няма да се откажат лесно.

Битката срещу машините е истинската битка за демокрация заедно с битката за опазването на главния прокурор Иван Гешев – единствен гарант срещу реанимирания сталинизъм по нашите земи.

снимка Фейсбук личен профил

Similar Posts