| | | | |

12 пропилени месеца, 12 месеца клоунада и цирк. 12 месеца тъпчене на едно място с цената на глад, мизерия, бой, инфлация

Журналистът Николай Бареков е написал гневен пост в страницата си във Фейсбук

Това е оценката на САЩ за двете служебни правителства и следващото “редовно”, продуцирани от Румен Радев, Бай Черепа и Иво Прокопиев и с двигатели Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков –

полицейско насилие, огромни проблеми с правата на гражданите, незаконни арести, сериозни проблеми със съдебната независимост, насилие над журналисти, корпоративни (олигархични. Ало, Прокопиев???) и политически натиск върху медиите, сериозна корупция, насилие над деца, дискриминация над ромите, гейовете, травеститите и лесбикийте.

Това е оценката за изминалите 12 месеца от Държавния департамент на САЩ.

През тази една година България се управлява от грандиозни крадци, простаци, мекерета, шпиони на чужди държави, видни либерали, повечето джендър активисти и последователи на розовия Прайд. Опразниха хазната и не могат да си поделят плячката.

Бяха събрани в МОЛ Парадайз от Прокопиев и ужким имаха задокеанската подкрепа на Големия брат.

Потъпкаха Конституцията и законите, предадоха България и избирателите си и изпоарестуваха за една нощ опозицията.

Изпотрепаха се едни други накрая като глутница бесни хиени.

Жалка история, която се забелязва и без телескоп от Вашингтон.

Оказва се, че всичко е било за прословутия втори мандат на пътешествениците семейство Радеви и за падането на запорите на фамилия Прокопиеви.

12 пропилени месеца, 12 месеца клоунада и цирк. 12 месеца тъпчене на едно място с цената на глад, мизерия, бой, инфлация и няколко милиардери и милионери за наша сметка.

Сгъвайте цирка.

ОСТАВКА и марш в ЦСЗ!

снимка Архив

Similar Posts