| | |

Да не остане по-назад: Луна обмисля създаването на собствена партия

Певицата Луна ще се кандидатира за депутат на евентуални предсрочни парламентарни избори. Това тя разкри ексклузивно пред „България Днес“.

„В момента обмислям дали да създам собствена партия, или да приема предложение на някоя от формациите, които ме канят. Това е много важно решение за мен, тъй като искам да бъда възможно най-независима и да изпълня моите идеи, които представих още по време на президентските избори. Аз съм човекът за смяна на системата и моята смелост не виждам в нито един друг политически лидер“, коментира пред вестника Луна Йорданова.

Певицата е обявила за продажба цялото си имущество, за да инвестира в политическата си кариера и изграждането на нейната личност.

„Цяла България видя как на президентските избори постигнах успех буквално с джобни пари. Представете си какво щеше да стане, ако имах структура или финансов ресурс зад гърба си“, разяснява Луна.

По нейни думи на вота за държавен глава тя е получила около 300 хиляди гласа (официалните резултати на Централната избирателна комисия сочат, че за певицата са гласували 21 733 души – бел. авт.) и до ден-днешен получавала сигнали, че нейни гласове са били откраднати в полза на други кандидати. Това е и една от причините Луна категорично да настоява да гласуваме с хартиени бюлетини, тъй като при машинния вот било възможно фалшифициране на резултатите.

Луна обяснява още, че за разлика от другите политици, които се срещали с хората само преди избори, тя от 25 години е в домовете на българите чрез музиката си.

„Аз не съм човек, който обича да се натрапва и да се изтъква. Докато другите лидеруват и се натрапват, а дори не знаят какъв е пулсът на народа. Часовникът безмилостно тиктака, а нищо не се случва в държавата. Хората ме припознават като техен човек и сама правя каквото мога. Искат ме и съм длъжна отново да изляза на политическата сцена. Сегашните партии са всичко друго, но не и слуги на народа. При политиците и държавниците се наблюдава дефицит на морал. Още от дете у нас виждам само падение и никакъв възход. Изглежда така сякаш българският народ пречи на политиците. Искам всичко това да им го кажа директно в очите, но нямам трибуна. Докато си играят на войни и пандемии, българският народ се задушава. Изключително разтревожена съм, че масово образовани българи напускат страната. Ние губим капацитети, които отиват в чужди държави, за да стават роби. Милиони българи си тръгнаха… Защо не смъкват цените на горивото? Защото искат да не можем да излезем от вкъщи. Да сме заключени, защото не можем да си позволим да заредим колата си. И така се убива комуникацията, убива се обсъждането на идеи без страх. И душата умира. За политиците човешкият живот няма стойност“, заяви емоционално Луна.

Певицата е силно разочарована, че пенсионерите са оставени на произвола на съдбата. По нейни думи с малкото пари, с които разполагат всеки месец, на тях не им остава нищо друго освен да чакат сетния си час.

tribune.bg

снимка Архив

Similar Posts