| | | |

Не преговаряли с донецката страна, понеже е вражеска. А руската каква им е? Отвратителна палячовщина. Отвратителна простащина. И отвратително невежество

Посрещането на българските моряци от кораба “Царевна” във Варна поставя остро въпроса дали човекът, заграбил цялата изпълнителна власт в България, Кирил Петков е болен или надрусан. Или и двете.

Някаква очевидно тежка неадекватност витае в омазаната му главица, за да слезе от самолета пръв, преди всички тях, дебилно ухилен, и да върви по стълбичките като по червения килим на “Оскарите”.

Да върви така, все едно че лично е плувал до кораба под вода и ги е пренасял един по един на гръб до сушата. А сетне до хотел в Донецк. А сетне до Ростов на Дон. А сетне до Сочи.

А сетне пак един по един ги е качил в самолета. И лично го е пилотирал и е кацнал с тях в София.

Само по стълбичките ги е оставил да слязат сами. Затова той слиза пръв. А чакащите отвън ръкопляскат и той… лекичко се покланя.

И заявява, че преговаряли и с руската, и с украинската страна. Но не и с т.н. Донецка народна република. И външната Генчовска изтърси същата опорна точка.

Което идва да рече какво са правили тия двамата в самолета, преди моряците да слязат при близките си?

Отвратителна палячовщина. Отвратителна простащина. И отвратително невежество.

Не преговаряли с донецката страна, понеже е вражеска. А руската каква им е? Нали искаха да гонят руската посланичка Митрофанова от България?

И като са преговаряли с руската страна, защо си мислят, че не са преговаряли с донецката?

Че това е едно цяло бе, ахмаци! Била съм на тази фронтова линия преди 4 години, преди да има война. Но тя и тогава си беше фронтова линия. Защото т.н. ДНР и Русия и тогава си бяха едно цяло.

Чудно обаче за какво са преговаряли с украинската страна. Може би “азовци” да гушнат нашите моряци и да ги заведат в…

Къде да ги заведат? Я кажете къде да ги заведат, че да могат да се приберат в България? Може би при оная зализана домакиня Урсула фон дер Лайен, която театрално се ужасяваше от избитите хора като читалищна самодейка. Гнус!

Панаирджийската сцена от вчера на летището във Варна за пореден път показа, че Просто Киро не е само прост. И не познава не само историята, но не поглежда и географската карта. Защото не знае къде да погледне, за да намери Украйна, т.н. Донецка република и “много малката бензиностанция с ракети” Русия.

Цялата тая работа от вчера силно напомня имитацията на Просто Киро и баща му Петков Петков по спасяването на алпиниста Боян Петров на тибетския връх Шиша Пангма. 6 дни след изчезването му. Когато всички специалисти казаха, че той няма как да е жив след толкова време в неизвестност на това място.

Обаче я какъв хубав шум се вдигна по прокопиевите медии! Я как обиколиха всичките им студия Просто Киро и вездесъщото му татенце! Понеже в онзи момент го произвеждаха като героя на нашето време (съвсем по Лермонтов), като харвардския възпитаник, като спасителя на нова България.

За което впрочем трябва да им се търси съдебна отговорност, защото тези медии и конкретни журналисти манипулираха нацията.

Защото същите медии и журналисти брутално лъжеха хората през лятото на 2020 г. за вандалствата по площадите на София под гробарското ръководство на т.н. “Отровно трио” в лицето на Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков. А тия тримата им носеха кафе. И журналистите подстрекаваха вандалствата.

Те станаха подстрекатели на безредици и опит за държавен преврат. И с нищо не се отличават от Васил Божков, който се кефеше от Дубай как разкарва насам-натам из града платената от него тълпа.

Значи Божков може да е обвиняем за престъпление срещу държавата, а те – не. И защо така? Само да не ни обясняват, че просто са отразявали новините. Понеже една от тях в прав текст си призна в ефир, че не ги отразява, а си ги измисля.

И точно тези медии произведоха този болен човек Кирил Петков начело на клетата ни държава, за да я направи още по-клета.

Не сме поглеждали в очите и зениците му, за да видим дали е само болен или и надрусан мозък. Но при всички положения е клиничен случай.

И ако досега имаше известни колебания за това негово състояние, след вчерашното му слизане по стълбичките на самолета във Варна преди българските моряци и малоумията, които надрънка след това, вече няма грам съмнение.

Затова единственият ни шанс за избавление отново е в хората с бели престилки. Знаем, че са уморени от ковида. Но от него успяваха да ни спасяват поединично. Само че сега начело на държавата стои човек с тежки ментални увреждания.

И всичко отново е само в техните ръце. Все пак в законите са описани случаите, когато се налага принудително въдворяване за лечение – когато някой е опасен за околните. А Просто Киро става опасен за цяла държава.

Сега хората с бели престилки да спасят и държавата. Друг начин няма.

Автор: Ива Николова/ pik.bg

снимка Архив

Similar Posts