| | | |

Кефа до края и душата в рая. Ами такъв филм е възможен само в безпринципните системи

Журналистът Евгени Петров коментира в личната си страница във фейсбук изказването на Атанас Атанасов от ДБ за коалицията и изпращането на военна помощ за Украйна:

Сутринта от Атанас Атанасов разбрах, че в ДСБ имали план тъй, щото и оръжия на Украйна да дадем, и коалицията да не се разпадне. Цитирам:

“Без да сваляме правителството, без да го напускаме, ако нашата позиция не получи подкрепа, ние имаме начин да се разграничим от това и тези, които не желаят да подкрепят даването на военна помощ” Иначе казано – и кефа до края и душата в рая. Еми такъм филм е възможен само в безпринципните системи.

Далеч по-важен е въпросът можете ли да сте в една коалиция с най-нереформираната, ретроградна и путинофилска партия? И какви общи ценности споделяте?

Всъщност Атанасов изплю камъчето на оправданието – да не се върне ГЕРБ на власт. Т.е. – спойката и преди и сега е омразата към една партия за което са готови да смачкат достойнството на една цяла нация.

А на-смешното е, че при ГЕРБ няма никаква драма – при тази конфигурация и социологически резултати няма как да направят мнозинство и правителство и да се върнат на власт.

Кучето е заровено в софрата, от която не ви се става.

И че няма никакво лидерство.

Криете се като мишки.

За малодушното и унизително поведение на Кирил Петков, ясно изразени в поста му снощи изобщо не ми се пише.

снимка Архив

Similar Posts