| |

Херо Мустафа и Посолството на САЩ набират персонал

Американският посланик у нас Херо Мустафа и посолството разпространиха, че набират персонал. Така например позицията на бодигард, който да пази Мустафа е свободна. За кандидатстване не е нужно желаещите да владеят отличен английски, но трябва да се научат да шофират брониран автомобил. Освен това да са физически здрави и съобразителни.

Заплатата е 1960 лв. бруто месечно и се работи по 40 часа на седмица, но не от 9 до 17 ч, а често на 24-часови дежурства. Ще се налага бодигардът да помага и за охраната на гостуващи високопоставени служители на Държавния департамент.

Кандидатите трябва да имат 3 години опит като охрана в частния сектор, полицията или армията, и трябва да покажат, че имат знания как се постъпва при персонално или терористично нападение.

Видяхте ли последните ни обяви за работа и стаж в Посолството? Направете следващата стъпква в своята кариера и помислите дали да не се присъедините към нашия екип. В момента търсим: Политически специалист, Компютърен програмист, Охранител, Стажант. За да кандидатствате, вижте нашите обяви

Similar Posts