| | | |

Дали ще има предсрочни избори не зависи от Петков или Нинова, а кога търпението на гражданите ще достигне критичната си точка

Най-големият провал на четворната власт е социалната политика, каза Мая Манолова по БНТ.

Според нея 70-те лева за пенсионерите можели да се дадат в началото на месеца заедно с пенсиите. Тя призова Корнелия Нинова да изпълни предизборното си обещание и пенсиите на възрастните хора да бъдат преизчислени.

“Първата измама на четворната коалиция беше по отношение на пенсионерите”, смята Мая Манолова.

Сега водели над 100 дела, за да докажат, че социалното министерство, което се ръководи от “уж социалната партия” е ощетило българските пенсионери. Пари в държавата имало и те се харчели, но когато ставало дума за хората, пари нямало.

Според нея в четворната власт се карали за постове. В момента липсвала социална партия, която да се грижи за българските граждани, а партията на Корнелия Нинова предала българските граждани.

“Дали ще има предсрочни избори не зависи от Кирил Петков или Корнелия Нинова, а кога търпението на гражданите ще достигне критичната си точка”, смята Манолова. Според нея коалицията била като къща от карти и всеки повей на вятъра можел да я бутне.

“Спокойно може да се заблудите, че това е “Борисов 4″. Моделът е същия”, каза Манолова.

“На 1 май ще учредим “Изправи се България”, която ще бъде истинска социална партия”, каза още Манолова. По отношение на бъдещия проект на Стефан Янев трябвало да се види къде ще се позиционира неговата партия.

bnt.bg

снимка Архив

Similar Posts