| | | |

Георг Георгиев:Бих определил цялото поведение на коалицията като зоологическа градина

Истината се разделя на 2 – истината на коалицията и г-жа Нинова и цялата останала истина, товарите пътуват към летище Жешов, което се намира на 100 километра от украинската граница. Правителството се сваля само – да призовеш хората да си дарят заплатите, които инфлацията унищожи”, заяви в “Денят започва” Георг Георгиев, председател на младежката организация на ГЕРБ. По думите му има разрешение за трансфер и за износ, подписани от Корнелия Нинова, като министър на икономиката.

Истините в случая с износа на оръжия към Украйна са две – тази на коалицията, начело с Корнелия Нинова и нашата. Но доказателствата са на наша страна. Товарителниците с оръжия пътуват на 100 км от украинската граница. Има разрешение за износ от страна на министър Корнелия Нинова.

ГЕРБ-СДС сме силно застъпващи се за военна помощ за Украйна, но искаме управляващите да спрат с лицемерието. Помощта за Украйна трябва да продължи, само че управлението на държавата ни не е на тази висота в момента. Нинова и ПП виждат изтъняващия си мандат, но е време да кажат истината на българите.

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Вчера Кирил Петков обяви сметка за помощ на Украйна, която се оказа в Нигерия. Трябваше украинското посолство да ги поправя.

Гражданите разполагат само заплатата си, а в кабинета имат натрупаните пари в офшорките си.

Правителството се сваля само. Управляващите трябва да останат дотогава, докогато и последният гласуващ се убеди в некомпетентността им.

Лена Бориславова пише, че коалиционните партньори се държат като в детската градина – аз бих определил цялото им поведение като зоологическа градина.

Similar Posts