| | | | |

Радев дестабилизира България, насъсква русофили срещу русофоби.

Пиар експертът и писател Нидал Алгафари коментира създаването на новата партия на Стефан Янев в социалните мрежи. В своят Фейсбук профил той обърна внимание на други политически фигури, както и опитите за завладяването на България по политически път.

Ето какво написа той:

Приятели,

днес в социалната мрежа, Стефан Янев обяви, че създава поредната нова партия.

С нетърпение прочетох написаното от него и разбрах, че той разбира ситуацията в България, както я разбират в селската кръчма.

Добре е обрисувал всичко за което се говори от десетилетия. Е, няма никаква разлика от написаното от него и всеки проектиращ се за нов Месия.

Същото говореха Кире Либерало – мир на душата му, Йоло Денев, госпожа Кавлакова и други подобни.

Разликата не е в говоренето, а че този нов проект е поредния на Радев. Пробва с ПП, но те се еманципираха много бързо от опекунството му. Вече не са лост чрез който Радев може да управлява, а на него му хареса да е управляващ. Управляващ като сив кардинал. Да може при всяко негово добро решение да излезе и да се бие в гърдите а когато не е добро да вини протежетата си.

Появата, точно сега, на този нов политически проект, както и поредния опит за закачване на политическия небосклон на Мая Манолова, точно когато, БСП е набутана в ъгъла и им предстои важно и историческо решение за Украйна, от което зависи съществуването им, точно когато целият свят гледа към нас в очакване, Радев се опитва да вкара България в дестабилизация. Да насъсква русофили срещу русофоби. Милеещите за демократично развитие на страната, срещу привикналите да живеят под ботуша на руската политика. Свободно мислещите и изразяващите се, срещу мълчанието на агнетата.

Вече се изяснява напълно картината, защо генерал от руското разузнаване е посочил именно този човек за кандидат за президент.

Защо този човек бе подкрепен от всички васални организации на руската политика в България. Войната в Украйна, ще бъде прехвърлена и България.

Не с бомби, самолети, ракети и танкове, а с събиране на всички руски политически проекти в България в опит за поредното завладяване на България, чрез Радев и Янев.

Similar Posts