| | | |

Путин дори Вселената да завладее, Кореком, Валентина и младостта няма да ви се върнат

Разберете, че дори Путин да завладее сега не просто Украйна, а Източна Европа даже и цялата Вселена – Кореком, Валентина, Перун, завод Антон Иванов, 8-ми март и цигарената фабрика няма да отворят отново. Няма да ви се върне младостта и натискането с колежките по бригадите.

Няма, няма!!!

Няма вече заводски столове, бази и карти за море, командировки, ежедневните кражби и тънки далаверки от предприятието.

Тая Русия НЕ е вашия СССР.

СИВ е само блед спомен. Пара’ за лентяи и тарикати на дребно, вече НЯ-МА.

Тоест, ако сега, когато сме в ЕС, вие сте най-непроизводителни, най-неорганизирани, най-неподготвени, най-неквалифицирани и съответно най-бедни, въпреки финансовите инжекции от Европа и въпреки свободния европейски пазар, представете си какво ви чака без тях.

Добавете и бандите крадци и корупционери от котилото на Путин, които и сега ги има, но тогава ще застанат на входовете и на изходите на цялата ни икономика, и на финансите, и на вноса и на износа, на всичко.

Представете си какво ще се случи след Нямането с уличната престъпност, с образованието на децата ви, с наркоразпространението, с контрабандата, с качеството на всичко, което купувате от кашкавала и цигарите до дограмата.

Хайде, има млади хора, които не помнят какво е било и подкрепата за Путин на тях им е нещо като Гейм ъф тронс, нещо като иху-аху подкрепа за футболен отбор, като татуировка за идентичността им и начин да се правят на “анти”, на интересни.

Ами вие, които сте над 45 години?!

Вие какво точно очаквате от руския свят?
На какво се надявате още?

Да дойде някой от Русия да ви отглежда ли?

Пфффф. Ха-ха-ха!

От профила на Даниела Цонева, фейсбук потребител

снимка Архив

Similar Posts