| | | |

Все по-отвратителната Митрофанова със страшна заплаха: Всеки помагач на Украйна е законна цел

Въпреки че днес българският парламент се измъкна по терлици с формулировка за военно-техническа помощ за Украйна и на практика се опозори като член на НАТО и ЕС с отказа си директно да помогне на нападнатата страна, от Руското посолство отново размахаха пръст на родината.

Все по-отвратителната полковник Митрофанова е публикувала знаково изказване на министъра на отбраната на Русия Сергей Шойгу по време на съвещанието с ръководството на Въоръжените сили:

„Съединените щати и техните съюзници от НАТО продължават да помпат Украйна с оръжие. Отбелязвам, че всеки транспорт на Северноатлантическия алианс, който пристига на територията на страната с оръжие или материали за нуждите на украинските въоръжени сили, разглеждаме като законна цел за поразяване.

Публикуваме пълният текст на изявлението:

Предлагаме на вашето внимание откъс от изказването на Министъра на отбраната на Русия Сергей Шойгу по време на съвещанието с ръководството на Въоръжените Сили:

„Съединените щати и техните съюзници от НАТО продължават да помпат Украйна с оръжие.
Отбелязвам, че всеки транспорт на Северноатлантическия алианс, който пристига на територията на страната с оръжие или материали за нуждите на украинските въоръжени сили, разглеждаме като законна цел за поразяване.

По време на специалната операция нашите военни проявяват смелост, с чест изпълняват воинския си дълг, осигуряват сигурността на населението на Донбас“.

Similar Posts