| | | | |

Незабавна оставка на Бойко Рашков! Москва е окупирала България

Вътрешният министър Бойко Рашков да подаде оставка незабавно, а правителството и парламента да вземат мерки срещу радикализираните поддръжиници на Кремъл, за да се опази гражданският мир. Такава позиция изрази депутатът от два предишни парламента Иван Сотиров във връзка с противообществените прояви на партия „Възраждане“ и мълчаливото съучастие на полицията.

Ето пълният текст на поста във фейсбук:

Докато вчера лидерите на партиите на “Промяната” се бореха в Народното събрание да спасяват позорния си съюз с БКП-то на Нинова, под предводителството на Копейкин и със съдействието на Бойко Рашков, фашизоидни банди от путинисти бяха окупирали центъра на София и безнаказано нападаха съгласувани с общината граждански протести и малтретираха мирно протестиращи граждани.

В медиите и социалните мрежи е пълно с кадри на които са снимани лица, които брутално нарушават конституционното право на мирен протест и нито едно от тях не е задържано.

Вчера в центъра на София аз се чуствах, като евреин в Берлин в началото на 30-те години на миналия век.

Трябва незабавно да се поиска оставката на Бойко Рашков и Правителството и Народното събрание да вземат мерки, преди да осъмнем със знака Z на вратите на тези, които са срещу режима в Кремъл!

Лидерите на партиите, които се снишават и мълчат съучастнически по този въпрос не са нито европейски, нито демократични, а обикновени кремълски марионетки, чрез които Москва е окупирала България!

Similar Posts