| | | |

Ако не ги свалим до месец-два, ако сега не се ядосаме качествено, ако се оставим на инерцията „да паднат сами“…държавата си заминава

Евтиният дизел мина 3,20 лв., кило кашкавал – 20 лв., хлябът – 2 лв.

Явно няма проблем. Спи сън дълбок юнакът балкански.
Толкова ли сме богати, че не ни прави впечатление?

Вместо да ревнат, пенсионерите послушно се редят на километрични опашки за пенсии пред клоновете на фалиралите „Български пощи“.
Това унижение продължава втори месец. И пак няма проблем.

Сега веднага ще се обади опорката „да стоят още, рано е да ги бутаме, нека се омажат съвсем, малко остана…“

Крива ви е сметката, приятели. Ако не ги бутнем сега, са се приготвили да векуват. Ситуацията ги устройва идеално, всичките са се подредили на софрата и лапат ли, лапат. Делнали са държавата поне на четири.

Ще кажете – никакви избори с машините!

Това казвам и аз. Обаче прави ли някой нещо по въпроса? Какво се случва с проекта на БСП за връщане на хартиените бюлетини по избор?

Киретата ще го мотаят до последно – ръководството на НС е тяхно. Следователно би трябвало вносителите от БСП, както и опозицията, която има полза от махането на машините, да се активизира и постоянно да настоява за преразпределяне в съответните комисии и после гласуване в пленарна зала.

Аз лично не съм забелязал движение по темата. Така че ще си почакаме. Сговорът на върха е забележителен.

За себе си съм решил – ако вдигнат ветото за Македония, излизам пред МС и си тръгвам само заедно с Киро. Може и сам да бъда, както върви и както очевидно на никого не му пука, но и сам воинът е воин.

Пиша това с една единствена цел: да ви предупредя, приятели, че ако не ги свалим до месец-два, ако сега не се ядосаме качествено, ако се оставим на инерцията „да паднат сами“…държавата си заминава. Че и животът ни покрай нея.

Аз втори живот нямам, а и този няма да го дам за ремонт в лабораториите на промяната.

Similar Posts