| | | |

До скоро имахме г-жа лъжа. Сега си имаме Пинокио, а той сега си е взел стол на „Дондуков“1 ВИДЕО

"Ние не бяхме свалени от тия аматьори. Имахме 4-годишен мандат. Има много сериозни кражби в енергетиката. Искам всеки един от вас да говори с приятелите си, роднините. Това, което се случва в България, ще го плащаме ние, децата ни и внуците ни с пот"

„Ако до скоро имахме г-жа лъжа. Сега си имаме Пинокио, а той сега си е взел стол на „Дондуков“1. Тези хора превърнаха лъжата в национален спорт. Те не са промяна, а са тежка измяна. Измениха на всички – на бълг. народ, на своите архитекти дори. Използваха лъжи и манипулации, за да ни свалят, но не можаха. ГЕРБ имаше пълен 4-годишен мандат“, заяви Николай Нанков по време на конференция на партията в Ловеч . Той беше категоричен, че правителството прави сериозни кражби в енергетиката.

Тези негови думи предизвикаха присъстващите и те започнаха да викат „оставка“.

Искам да честитя рождения ден на Делян Добрев и да му дам съвет повече да не ходи в “Панорама” с Асен Василев. Два пъти му стигат, на третия път Василев няма да издържи”, каза Николай Нанков

„ГЕРБ заяви, че ще е конструктивна опозиция. И ние сме – показвам грешките и решения. Самочувствието на управляващите ще ги доведе до обричане. Скараха се в всички – бизнеса, синдикати, транспорта, кому е нужно?“, коментираха от ГЕРБ.

„Цените трябва всеки ден да ни казват като прогнозата за времето.“, коментира Делян Добрев.

„Колегите говориха за едната година щастие, което ни донесе промяната.“, започна Десислава Атанасова.

Тя припомни, че вчера е била прекъсната в Народното събрание и не е могла да се изкаже, а година по-рано точно тези хора, са им викали статукво. Атанасова припомни, колко ремонти е направило правителството на ГЕРБ, а сега всичко е „нула“.

Председателят на ПГ на ГЕРБ подчерта, че цените на тока, газа, храните и всичко е в пъти по-скъпо от преди една година. Припомни ѝ, че кабинета е заложил 7 млрд. лева дълг само до актуализацията на бюджета.

Тя попита защо за една годна не са били доказани думите на вътрешния министър Рашков, който директно обвиняваше партията в кражби и подслушвания.

„Рашков пристиска политическия си опонент, като дори арестува лидер най-големия си опонент“, припомни тя.

снимка Кадър

Similar Posts