| | |

Рускинята Капитонова спечели „Ергенът”, но остана без годежен пръстен

Виктория Капитонова спечели риалити шоуто „Ергенът”, но Виктор Стоянов не й подари годежния пръстен, който беше приготвил, видя Lupa.bg. Момъкът се оправда, че така е преценил, явно усещайки, че няма да се гаджоса с рускинята.

„Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Искам да те опозная в реалността! Затова, в знак на уважение, в знак на признание, ще ти подаря последната роза в това приключение. Моля те, Виктория, приеми последната роза! Моля те да приемеш и предложението ми да задълбочим чувствата си в реалния живот!“, бяха думите на Виктор, който прозвучаха като заучен сценарий, но не и като слова на влюбен мъж.

„Аз съм много щастлива, все още не мога да повярвам. Имам чувството, че сънувам, искам да се събудя! Искрено се надявам, че нашите емоции и отношения ще станат още по-красиви и интересни, когато сме вече навън, и нямам търпение това да се случи, за да мога да разбера как всичко ще изглежда. Това е краят на нашето приключение тук, но искрено се надявам, че това е начало на нещо много по-голямо, което на нас предстои да ни се случи“ – сподели Виктория.

‘Искам да те опозная в реалността” – заяви й мачото, а рускинята му отвърна “Стигааа…” – това предизвика искрен смях сред зрителите на шоуто.

снимка бТВ
снимка бТВ
снимка бТВ

Similar Posts