| | | |

Бойко Борисов: Няма да оцелеем докато хората продължават да си седят по домовете

Лидерът на най-голямата опозиционна партия ГЕРБ Бойко Борисов е твърдо решен да участва в следващите парламентарни избори. Той обаче по никакъв начин не иска да ги предизвиква.

Това разясни самият Борисов пред ПИК.

Това означавали думите му, изречени в Шумен: “И да ме бутат за вот на недоверие и да правим нови избори, не участвам”.

“Разбира се, че ще се явим на избори. Ние сме готови за избори. Само че няма да сме ние тези, които ще ги предизвикат. Карадайъ на Демир теке поиска избори, сега и аз да искам избори. Няма да стане. Като се сриват, нека да се сриват”, заяви Борисов за правителството на четворната коалиция.

А на въпрос дали ще можем да оцелеем при безобразията, които върши управлението на Кирил Петков и Асен Василев, добави: “Да, няма да оцелеем, хората като продължават да си седят по домовете, няма да оцелеем”.

Лидерът на ГЕРБ даде да се разбере, че това, че неговата партия води в социологическите проучвания, изобщо не го радва, тъй като все още има хора, които не са осъзнали колко пагубно е това управление и за тях, и за държавата.

“Коалицията трябва да се счупи”, категоричен е той по повод на отчаяните опити четирите партии във властта да продължават да се крепят заедно, само и само да я удържат с цената на пълния крах на държавата и социалните бедствия, застигащи гражданите.

Източник: ПИК

снимка Архив

Similar Posts