| | | | |

Каква компания, нали…?! Звучи казачок, лее се водка и вони на борш и пелмени

от фейсбук профила на Асен Минчев Хаджиев

Каква компания, нали…?! Звучи казачок, лее се водка и вони на борш и пелмени.

Иде реч за този “продукт”, в средата – Стефан Янев.

Само преди няколко месеца този човек беше готов да се закълне в Кирил Петков. Днес се изправя, за да го свали. Дали скоро няма да видим нова коалиция на нови избори? И дали е поредния “проект” на ПреЦЕдентът “наш”, в едно с “ония” служби?

Любопитно: Кога е честен новоизлюпеният “лидер” на поредната маша на задкулисието – партия “Български възход”, Стефан Янев?
Когато прие план за въвеждане на еврото от 1 януари 2024 г, или днес, когато твърди, че това щяло да ликвидира суверенитета на България.

Ето фактите:

-На 30 юни 2021 г. – не друг, а именно служебното правителство на Стефан Янев одобри Национален план за въвеждане на еврото от 1 януари 2024 г.

-Днес, 28 май 2022 г., същият Стефан Янев заяви в ефира на bTV, цитирам: “Българският лев е последният остатък от суверенитет на българската държава, а с приемането на еврото ще закрием и него”. Поводът – следващата стъпка, направена от настоящия кабинет, за изпълнение на приетия от ръководеното от Стефан Янев правителство Национален план за въвеждане на еврото от 1 януари 2024 г.

Повтарям и потретвам – приетият от правителството на Стефан Янев Национален план за въвеждане на еврото от 1 януари 2024 г.
Пак питам кога е честен Стефан Янев – когато собственоръчно закрива – по днешните му думи – “последният остатък от българския суверенитет”, като приема план за това, или днес, когато говори точно обратното?

Кога е честен Стефан Янев – когато заяви, че е готов да гласува за Кирил Петков или днес, когато заяви, че по същото време не бил вярвал на Кирил Петков?

Ето фактите:

-На 31 август 2021 г. министър-председателят Стефан Янев заявява в ефира на Нова ТВ, цитирам: “Разбира се, че аз бих гласувал (б.м. в изборите) за хора като Асен Василев и Кирил Петков”.

-Днес, 28 май 2022 г., същият Стефан Янев, но вече като партиен “лидер”, заяви пред bTV, цитирам: “Като премиер не вярвах на Кирил Петков”.

Пак питам: кога е честен Стефан Янев – когато като премиер заявява, че ще гласува за хора като Кирил Петков, т.е толкова силно му вярва, че би пуснал бюлетина в изборите за него, или днес, когато заявява, че по същото време не бил вярвал на Кирил Петков…?!

О, минало незабравимо… Пак лъжи… И пак, школата на ГРУ и КГБ…
/ред. по мат. на Виктор Димчев и Борислав Цеков/

Similar Posts