| | | |

Мома Калина да свали разголеното си костюмче и да сложи бяла престилка – да отиде да прави супички на тези деца, срещу които се разкрещя във видеообращението си

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева, журналист

Гледам по БНТ репортаж от “Слънчев бряг” – колко са объркани и хотелиерите, и украинските бежанци за това, което им предстои; обясняват, че около буферните центрове няма магазини и аптеки… слушах внимателно, докато не видях очите на децата от репортажа: уплашени, напрегнати, със стаени сълзи в очите.

Правителството защитава Калина Константинова – тази невнятна хлевоуста приятелка на Кирил Петков, която се държи като сестра Ратчед от “Полет над кукувиче гнездо”, да не правя сравнения с надзирателките в концлагерите, просто. Как не може да осъзнае, че това са ужасно травмирани хора, опасно наранени деца.

В Австрия, например, им осигуряват детски психолози, изпращат терапевти да комуникират с тях. Аз мисля, че самата Калина Константинова има нужда от психиатър.

Не просто оставка #оставкаАматьори, мома Калина трябва да свали разголеното си костюмче и да сложи бяла престилка – да отиде да прави супички на тези деца, срещу които се разкрещя във видеообращението си.

Ами тази студенокръвна жена и майка (!) е просто страшна за гледане, бе, хора!

П.П. Троловете на Лорерите пак ще ме блокират във Фейсбук. Свикнах. Но защо си мислят, че хората ще останат равнодушни и слепи за извращенията им?!

Similar Posts