| | | | |

Костадин Костадинов показа документ от Окръжна прокуратура – Варна

Окръжната прокуратура във Варна е прекратила наказателното производство срещу лидера на партия “Възраждане”, което беше образувано в средата на 2020 година, след телевизионен репортаж, касаещ разходването на държавната субсидия на партията.

Това съобщи самият Костадин Костадинов във Фейсбук, като показа и факсимиле от решението на държавното обвинение.

В него се посочва, че не е установено присвояване на суми от партийната субсидия и, че средствата са били разходвани са пряката дейност на формацията и изповядваните от нея принципи.

Ето какво гласи целият пост:

За ужас на цялата псевдодемократична група, когато фактите говорят – всеки един от вас ще бъде съден за клевета, заради лъжите и внушенията, които се опитвате да направите за мен.

Към “обективните” медии, които застават на страната на истинските измамници: няма да има прошка и за вас! Но не съм аз този, който ще ви съди! Чистата ви съвест е тази, която ще ви топли нощем, докато Му се молите да бъдете пощадени!

Към “Промяната”, която дойде, за да раздава правосъдие и възмездие на един ояден и самозабравил се режим, който управляваше България 13 години: какво стана с Гешев, Борисов, кюлчетата, пачките, че изведнъж моят ипотечен кредит в лева ви стана най-големия приоритет?

Неподготвени дойдохте в калта, в която всички ние крачим години. Тези, които ви изпратиха, са забравили да ви споменат, че когато мяташ кал по някого – може и да не го уцелиш, но калта ще остане по ръцете ти.

Към моя народ: българи, не се поддавайте на провокации, лъжи и манипулации – те имат една единствена цел – да ви внушат, че няма изход от тази ситуация, че няма смисъл да се търси нещо различно, а дори и да има нещо различно – то, накрая, ще се окаже от същото.

Не не е така! Изход има – това е Възраждане!

Similar Posts