| | | |

Кога най-после ще въведат тестове за наркотици и алкохол в парламента? Как мислите, дали депутатът Христо Петров от „промяната“ ще ги издържи

Кой е депутатът Христо Петров ли?

По-известен е като Ицо Хазарта, раппевец и бивш наркоман. По негови собствени признания. Макар че бивш наркоман няма.

“Нонстоп, нонстоп, индийски коноп, нонстоп марихуана в задния ми джоб” – това е ключов рефрен в творчеството на народния представител, който тази седмица размаха среден пръст в пленарна зала.

Според Хазарта още от 16-годишен той хванал цигарката с марихуана. После минал на кока. Заглавие в медиите от 21 октомври 2011 г. гласи „Ицо Хазарта е бил задържан от полицията 2 грама кокаин в столичен клуб“.

2 грама кокаин…

Интересно кой тогава е за „килия“? Депутатите от ГЕРБ или Хазарта?

И как изобщо му се е разминала килията на рапъра, какво се е случило с делото, кой го е смачкал? Добър въпрос, но докато съпартиецът му Бойко Рашков държи архивите на МВР, няма да научим.

Преди години Хазарта нашумя с психеделичните си изстъпления в прайм-тайма на Нова телевизия и предаването „ВИП брадър“.

“Пи@@а ти лелина”, крещеше той към певицата Камелия, която пък в отговор го нарече “п*@@@@ст с малка п@@ка”.

“Бях изпил кило уиски и не си спомням случая”, оправда се по-късно народният избраник от „Продължаваме промяната“ и поетичен символ на градското дясно.

И добави:

“Като имам пари, се обсипвам с едноцветен прах от Колумбия”.

Готино, а? Да разполагаме с такъв ценен кадър в Народното събрание, да кове закони, да раздава морал, че и цял зам.-председател на комисията за култура и медии!

Хазарта има и други подвизи, на полето на бащинството. На 12 март 2021 г. сайтовете гръмват:

„Рапърът Христо Петров, известен с артистичния си псевдоним Ицо Хазарта, е загубил делото в Софийския градски съд срещу първата си жена Диана Котева за родителски права над дъщеря им Аделина…“

Така че нека да е ясно кой говори и кой иска затвор за колеги от Народното събрание – наркоман, алкохолик и баща, лишен от родителски права. Три в едно, неочаквано добра комбинация.

Преди да вещае затвор за другите, първо да полежи той. Например заради дрогата.

Изобщо кога най-после ще въведат тестове за наркотици и алкохол в парламента? Как мислите, дали депутатът Христо Петров от „промяната“ ще ги издържи?

Навремето Хазарта пееше, че в парламента „да лапаш п**ки е бизнес“.
Интересно чия лапа той в момента, особено за да наглее толкова? Кирчовата, Асенчовата, Прокопиевата? Която и да посочим, няма да сбъркаме.

Видният интелектуалец без висше образование изтърсил и друга мъдрост. Поискал ония, на които бил показал среден пръст, да слезели от НСО-то и да тръгнели сред народа.

Да де, но това нека първо го поиска от ония, чиито п**ки лапа. Да се огледа за чисто новото бронирано БММ седмица на Кирил Петков, за 15-те гардове, които го пазят даже на училищни празненства, за куфарчето с кевларено одеяло, което го съпровожда даже в кенефа.

Изобщо депутатът Христо Петров е много объркан човек. Няма бивш наркоман и той е чудесна илюстрация. Провален като личност и свръхнадценен като музикант, той доказа, че партията на чалгата на Слави Трифонов не е най-кошмарното, което може да споходи българската демокрация.

Най-кошмарното, засега, е партията на дрогата ПП – „Продължаваме простотията“.

снимка Архив


Източник: ПИК

Similar Posts