| | | |

След 2 дни издирване намериха трупа на мутрата Весо Бургазата

50-годишният Веселин Петров от Черноморец, известен с прякора Весо Бургазата, бе открит днес следобед около 16 часа от издирвателната група на МВР, в която са включени доброволци и ловните дружинки от община Созопол. Тялото е било намерено в гористата местност над село Равадиново, провесено на бесило.

Няма данни за насилие при извършения бърз оглед. Автомобилът му “Порше Кайен”, който също се бе изпарил с него, е бил паркиран до трупа.

Криминалистите не изключваха версията за самоубийство, тъй като Бургазата не е взел със себе си дори мобилния си телефон. По съставения психопортрет на изчезнелия без следа от неделя сутринта от около 9,15 ч. от дома си бизнесмен, направен от показанието на неговите близки и дебелото му криминално досие, имаше вероятност той да е отишъл и на рискова бизнес среща, каквито е провеждал през по-голямата част от съзнателния си живот.

Веселин Петров бе един от най-богатите хора в Черноморец. С брат му Здравко Петров бяха изградили цяла империя в строителния бранш, имаха и редица търговски обекти. Буйният нрав на Весо обаче през годините бе прераснал в поредица от остри криминални деяния – грабежи, рекет и насилие. “Беше страшен боклук, да го прости Господ”, казват местните, когато разбраха, че той вече не е сред живите.

Веселин Петров оставя две деца сираци от двете си бивши съпруги – дъщери на 18 г. и 7 г.

Similar Posts