| | | | |

НСО да излезе с позиция, дали е законно и морално да пази премиер, който обикаля като плеймейтка на повикване по офисите на олигарсите

Журналистът Николай Бареков направи сензационни разкрития за премиера Кирил Петков и боса на “Капитал” Иво Прокопиев.

Вижте какво написа във Фейсбук бившият евродепутат:

снимка Архив

Какво прави един обречен премиер на България (държава-член на ЕС) в офиса на един мега турбо олигарх на пъпа на София рано сутрин в делничен ден? Въпрос за 1 милион евро на депутатска глава, готова да предаде партията си и избирателите.

Защото премиерът вече е наритан смъртоносно от своя ортак и тича на пожар при “баща си”. Тази сутрин точно в 9 часа и 15 минути Кирил Петков се изсули от офисите на “Икономедия”, която стопанисва малотиражката “Капитал” и двете собственост на господаря му Иво Прокопиев!

С кавалкада гардове и охранители от НСО Петков пристига час и половина по-рано в офиса на Прокопиев на централната столична уличка “Иван Вазов” номер 20, където по това време няма пукнат журналист, само боса им. На излизане десетки ранобудни и шокирани граждани виждат пищната гледка как #ПростотоКиро с увесен нос напуска сградата на “Капитал” с десетки гавази и се мушва в единия от паркираните отпред няколко мерцедеса.

Обичайната заподозряна Лена Бориславова не е забелязана да се навърта с шефа си на излизане, което означава, че може и да е останала, за да запише задачите, сведени от господаря им от първа ръка.

Как е възможно подобна среща между премиер и неговия задкулисен господар на крака в частен офис? Показност пред населението кой е шефът на държавата или екстремни срещи, след като коалиционният партньор ритна мощно паянтовата управленска колиба и спонсорът трябва да вади торбите с парите за продажни депутати? Кой взима решенията в Република България?

Правителството или олигарсите, които направо им ги диктуват от офисите? Отчаяни времена – отчаяни действия! #КОЙ ще плаща под масата куфарчетата с баснословните пачки на депутатите на Слави, които вчера Киро и Кокорчо се заканиха да накупят и да им гласуват кабинета, въпреки всичко? Въпроси, на които лично аз чакам отговор от Киро Петков – #Простото и шефа му Иво Прокопиев!

А и НСО трябва да излезе с позиция, дали е законно и морално да пази премиер, който обикаля като плеймейтка на повикване по офисите на олигарсите!

Similar Posts