| | | | |

Психиатрите могат да обяснят защо бащата на Кирил ще струва близо два милиарда лева на държавата. Само този факт е достатъчен, да се изясни, че имаме прозрачна форма на инфантилизъм

от фейсбук профила на Калина Андролова, журналист

Йордан Цонев за правителството: “Това е най-голямото недоразумение за последните 30 години”.

Напълно споделям.

БСП под ръководството на Корнела се докара дотам, че да се държи алчно и срамно, участвайки, дори бранейки това измамническо управление.

Първият ни властник страда от псевдология фантастика, патологично използване на лъжи. Лекарите казват, че подобна патология на лъжата компенсира комплекси и невнимание от детството, които по-късно се трансформират в “митомания”, непрестанно изграждане на фалшиви образи за себе си. Така да се каже изкуствено само-остойностяване в очите на баламите.

Трябва да се обърне внимание и на нездравия свръхреспект пред бащиното мнение, когато премиерът се отказва от изграждане на магистрала “Струма”, защото баща му е казал еди-какво си.

Психиатрите могат да обяснят защо бащата на Кирил ще струва близо два милиарда лева на държавата. Само този факт е достатъчен, да се изясни, че имаме прозрачна форма на инфантилизъм.

Момчето на татко чертае своя измислен профил ежеминутно, използвайки всевъзможни колоритни преувеличения на действителността. Но защитен от бащината закрила и напътствия, и тежко абстинентен за одобрението на родителския висок авторитет.

Няма човек, който да познава Кирил отпреди, и да не го свързва с предложения за далавери, проекти, формули за високотехнологични продукти, развойна дейност на фантазни био творби и пр.

Един мой познат ми сподели, че са му предлагали да инвестира дори в холивудска продукция.

Уви, тези хора, прикрити зад измислиците за чужбинско знание, ни направиха безсрамно на истински глупаци, ръсейки страшни небивалици, при това продължават да се ползват с доверието на неолибералната прослойка.

Пълно дъно!

Най-голямата им опорка е, че се борят с корупцията.

Всъщност те обитават формат на опасно политическо дилетантство, което компенсират с фокусничество и словесни защитни стени – корупцията, мафията, Украйна, войната, лошите, добрите и пр.

Тяхната далавера е много по-неприкрита, по-фриволна, по-малко контролирана от която и да било корупция досега.

Най-високите способности на тези хора са да съставят словесна паралелност на действителността. Те са убедени, че словесното баламосване и ползването на математика за 8 клас са по-силни от реалността. В някакъв момент може би. Но политиката не е като презентация пред заблудени инвеститори.

Както казваше Ейбрахам Линкълн: “Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време, но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време.”

Similar Posts