| | | | |

Ако беше Бойко…. Миролюба, Полина, Генка, Илиян Василев и Гошо Боеца щяха да искат арест по неотложност и съд за държавна измяна

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Правителствена криза, която заплашва да се превърне в парламентарна криза; бедствено положение в няколко района на страната; галопираща инфлация; непосилни цени; неприключила пандемия; неприета актуализация на бюджета…. навсякъде каскадно се вдига градусът на напрежението!

Държавата е пред колапс. Администрацията е в ступор. Страната е в агония. Българите са в нервна криза.

А Кирил Петков, по ирония на съдбата премиер на България, седи на маса в 5-звезден хотел в Солун и обсъжда с неизвестен засега мъж – самолетите Ф-16.

До него е Лена Бориславова, началник-кабинет на премиера и още нещо – клип показа как се качват в нечий апартамент, а по стълбите служебният министър опипва адвокатката от известна кантора. Една седмица по-късно опипваната получава от опитващия договор за консултантски услуги на огромна стойност от държавната Българска банка за развитие.

Ако това се беше случило с Бойко Борисов, който е ерген, не е семеен с 3 дъщери като Кирил, щеше да се надигне медийно цунами с невъобразима мощ.

Щяха да искат прокурорска заповед и двамата събеседници от вечеринката в Солун да дават писмени обяснения. Миролюба, Полина, Генка, Илиян Василев и Гошо Боеца щяха да искат арест по неотложност и съд за държавна измяна.

Нееее… нищо подобно.

Сега се лее възмущение: защо се бъркате в личния живот на доброто момче с канадската съпруга.

Какъв личен живот, когато държавни служители се джуркат държавни пари и си летят с държавния самолет.

Стига с този слугинаж! Не се излагайте повече. Медийни ратайки клети.

Similar Posts