| | | |

Киро, хващай самолета и да те няма, щото България ще ти се стори тясна измамник нещастен! Любовник недоклецан

от фейсбук профила на Цветан Фиков

Какво направи про100 Киро в своето 6 месечно управление:

1.Излъга всички, че не е канадски гражданин и погази грубо конституцията.

2.Излъга хората в Ловеч, че през март ще започне изграждане на завод за електроколички и хариза едни 35 милиона за държавна гаранция.

3.Подписа един меморандум с офшорката Гемкорп. След това се оправда, че било само “писмо за намерение”. Ама спомнете си едни 600 писма за намерения на инвеститори дето трябваше да докарат реки от злато. Те, същото е!

4.Раздаде постовете в държавата на приятелско – любовния кръжок около него. (Нещо което дори омразния Борисов не е правил в такъв мащаб и толкова явно и нагло) без прецедент!

5.Назначи любовницата си на заплата от 14000 лв. в ББР, и освен това я тури началник кабинет, да взима още някой лев.

6.Назначи мъжа на любовницата си за зам.-председател на НС. Направи го 3 ти по власт в държавата (явно първа по власт е Лена, която държи за топките и двамата)

7.Похарчи едни 9 милиарда наши пари за 7 дни, без да може смислено да обясни “защо”, без отчет! (Спомнете си хилядите левове за екзотични(а може би еротични) плодове в справката за разходи на МС…

8.Обеща на някой свой благодетел, че ще махне ветото на С.Македония, въпреки категоричната позиция на всички полит.сили и обществото по този въпрос!

9.Инсталира Рашо дамаджаната в МВР, който арестува незаконно Борисов, Арнаудова и Горанов, които като осъдят държавата – обещетението за тази “пиянска чекия” ще платим отново ние – държавата с нашите пари.

10.Опита се да инсталира Рашо в КОМПИ, и да си направи собствен Гешев.

11.Иска да прокара фашистки закон за доноси и бонуси, с които да мачка неудобни, както Рашо ги мачкаше по “сигнали” по време на изборите!

12.Лъжата я хвана инфлация и се обезцени тотално.

И още, и още заслуги на Kiril Petkov, за нашето “добруване”.

Киро, хващай самолета и да те няма, щото България ще ти се стори тясна измамник нещастен! Любовник недоклецан!

Similar Posts