| | |

Сенчест бизнесмен от “Промяната” нарочно помля колата на конкурент, едва не уби детето му

Бивш кандидат-кмет на Царево от “Гергьовден”, присламчил се миналата година към новосъздадената формация на Кирил Петков и Асен Василев – “Продължаваме промяната”, спретна жестоко автомеле вчера.

Едрият във всеки смисъл бизнесмен Емил Пейчев, който има доста съмнителна слава в града, е предизвикал умишлено инцидента и едва не е убил дете, твърди роднината на пострадалите г-жа Нели Пампорова.

Емил Пейчев, който на 19 октомври ще навърши 39 години, е едноличен собственик на фирма за климатици „ЕМ-БИ КЛИМА” ЕООД. Дружеството е регистрирано на ул. „Михаил Герджиков” 40 в Царево. Баровецът е син на бившия общинар и агент от Държавна сигурност Георги Пейчев Митрев.

Емил бе регистриран като кандидат за народен представител от коалицията „Продължаваме промяната” на десето място в листата за Втори МИР Бургас миналото лято. Така на 1 октомври 2021 г. в пост, подкрепен от фамозни фотоси, Пейчев обявява следното: „Време е! Тръгваме към Софето и влизаме в политическа кампаня.” Вижда се, че поема към жълтите павета с бяла ВИП-лимузина, в която се вози с шурея си – бившия председател на ОбС в Царево Даниел Скулиев.

Ето и разказа за вчерашната катастрофа от Нели Пампорова:

Отгледана съм от прекрасно семейство с много топлина и любов, която безрезервно получавам и до днес от своите близки и родители. Със същите тези чувства, с които са ме дарявали е пропита и душата ми и тях аз самата имам нужда да споделям с детето си, приятелите си, хората около мен и не само…

Но днес ще бъда невъзпитана…

Извинявам се на своите родители!

Онези, които ме познават знаят, че махленските свади са далеч от моята същност, но щом се налага ще се жертвам…

С мълчанието си, човек може да каже много, но думите в тишината би чул само интелигентен, сърцат и душевно чист човек…

А човекът, който ме провокира да напиша този пост не разбира мълчанието, напротив, приема го за слабост и реши, че е вечен и безсмъртен…

Човекът, който ме провокира да напиша този пост е достойният представител на низостта на своята фамилия Емил Пейчев…

Вчера вечерта същия този човек, претендиращ за власт, справедливост и честност, най-вече БАЩА, едва не уби моето дете, умишлено врязвайки се в превозното средство, в което детето е седяло, возейки се с баща си. Благодаря на Бог, че не е позволил да уцели вратата на Давид, а съседната на него!

Както с почти всеки в нашия град, Пейчев и фамилия имат проблем и конфликт и с Мариян Секулов, но недоумявам как на психически здрав човек би му хрумнало да види детето в колата и жаждата за мъст и лошотията да са толкова по-силни от морала, ценностите, човечността и бащиното чувство, защото и той е баща и има деца…

А най-шокиращото беше, когато пристигнах и попитах: “Защо бе, Емо, имате си някакви отношения с Мариян, но детето ми виждаш е вътре?”

Отговорът беше: “Изобщо не ме интересува!”

Фамилия Пейчеви са срам и позор за нашия красив и спокоен град..

Мислех, че отдавна са достигнали дъното и падение по-надолу няма…,но това надмина всички граници на нормалността…

Емил Пейчев, никога не забравяй, че си временно на тази земя, че нищо няма да вземеш със себе си един ден и както голи сме дошли на този свят така и ще си отидем. Изпускаш живота,…часовникът не спира да тиктака,….времето минава безвъзвратно и не можеш да върнеш нито миг….остава все по-малко…Подари изгубеното време, в което се чудиш каква низост да сътвориш, подари го на децата си, зареди душата и сърцето си с добро…Лошотията те изяжда отвътре и идват болестите…..Не си струва!

Опомнете се хора, смирете се и най-вече имайте страх от Бога!…

снимка Архив
снимка Архив
снимка Архив

Similar Posts