| | | | |

СРАМ: “Евроатлантическите подлоги” честитиха рождения ден на Митрофанова

В надпревара кой ще извади най-качествената снимка с руската посланичка у нас Елеонора Митрофанова и кой ще намери най-гиздавото виртуално цвете във фейсбук, за да я поздрави, се превърна рождения ден на системно обиждащата властите в България дипломатка на Владимир Путин за бесепарите.

Докато са част от коалицията на Кирил Петков, подкрепяща санкциите срещу Русия, социалистите не спират от сутринта да публикуват благопожелания за Митрофанова, на фона на нейното обръщение от март, че изпълнителната власт се представлява от “евроатлантически подлоги”.

Най-щедър в задачата изглежда е Евгений Белий – шеф на БСП в район “Красна поляна”, лидер на Българския антифашистки съюз и сочен за дясна ръка на вицепремиерката и икономически министър Корнелия Нинова на “Позитано” 20.

Още по обяд той зарадва феновете на посланичката сред червените със своя снимка от тяхна среща, а отделно написа:

“Честит рожден ден на Елеонора Митрофанова, извънреден и пълномощен посланик на Руската федерация в България! Пожелаваме и крепко здраве и ползотворна работа”, от което последваха коментари под формата на сърчица, цветенца и безброй руски флагове. Официалната длъжност на Белий в централата на левицата е “Политически организатор на Националния съвет”.

Примера му последваха още няколко ключови за Нинова партийни фигури. Предполага се, че вицето на Кирил Петков няма да поздрави Митрофанова в социалната мрежа, а ще го стори лично… , съобщава Лупа

снимка Фейсбук

Similar Posts