| | | | |

Къде се скри Радев?! Защо не излезе с вдигнат юмрук, да сваля “чедото си”, което покачи на премиерското място

от фейсбук профила на Калина Андролова, журналист

Агонията на това правителство ще бъде мъчителна, предвид самомнението им за изключителност.

Има различни слухове за това какво ще се случва оттук нататък. Говори се дори, че президентът би дал мандат на ИТН, за да предложат експертен кабинет. Но при тази версия остава въпросът: кой в парламента ще подкрепи този експертен кабинет?!

Изхвърлянето на ПП от лидерство в управлението няма да ги направи кооперативни за експертен кабинет на ИТН.

ГЕРБ все още искат да се рехабилитират, купили са си пуканки, разположили са се удобно и със задоволство наблюдават корабокрушението на тези, които правеха площадни революции, за да ги свалят от власт.

ДПС и БСП не са достатъчни, за да се обезпечи такъв кабинет.

Така че ако ПП изгубят мандата, вървим към избори, в които ПП ще загубят 3/4 от гласовете си.

Къде се скри Радев?! Защо не излезе с вдигнат юмрук, да сваля “чедото си”, което покачи на премиерското място?

И сега полумислещото му отроче заплашва да блъсне държавата с огромна скорост в бетонна стена, след което да отлети за Канада. Щото тук ще е станал нежелан.

Кирил Петков явно не е наясно (от обща култура) как тълпата (електоралната) разлюбва тези, които най-бързо, най-необичайно и най-сугестирано е заобичала. А тълпата ги разлюбва остро, необратимо и с жестокост.

Така че илюзията за изключителност на Кирил почти приключва, ще остане само видимата глупост…

Както казваше Бенджамин Франклин, липсата на скромност е недостатък на ума. Всеки път като чуя от Кирил и Лена колко добре се справят, и точно затова лошите искат да развалят магията на съвършенството им, се сещам именно за тази фраза на Бенджамин Франклин, чиято основна мисия, както всички знаем, е била предимно просветителска, като имаме предвид, че е създател на първата обществена библиотека в САЩ.

снимка Архив

Similar Posts