| | | | |

ЕКСКЛУЗИВНО: След разкритията за Солун Кирил Петков изпраща ДАНС на журналисти

След разкритията, че Кирил Петков не е бил на официална вечеря в Солун, от ДАНС са се обадили на издателя на агенция ПИК Недялко Недялков, че тече разследване по информация им за посещението на премиера.

“Защо ДАНС се занимава с това, не знам. Бях повикан в ДАНС да проведат с мен разговор. Попитах това натиск ли е, казаха, че не. Попитах кой е разпоредил това разследване и казах, че няма да се явя в ДАНС и без повикване, няма да се отзова. Поканих ги в редакцията и те ще дойдат утре “

“Какво ще разследва ДАНС – източника на видеото ли, авторът на видеото ли, как е пристигнало. Или ще разследва защо Петков ползва правителствен самолет със 150 места, в който се возят само двама души. Може би ще разследват защо липсва от вечерята в Солун, след като пресцентърът на МС не е съобщил, че Петков е ходил там, а се налага снощи да обясняват, че е бил там. Ще повторя факта – ДАНС натиска ПИК въз основа на заповед на Кирил Петков, тъй като само той може да разпорежда на ДАНС. Петков в паниката си е принуден да използва службите за сигурност, за да замитат следите от неговата любовна авантюра. Залогът е толкова голям, че са впрегнати службите за сигурност”, коментира Недялко Недялков

“Това не ми е за първи път, заедно с още двама колеги бях и обект на разработката “Галерия” за снимка на Сергей Станишев, следяха ни и по къщите ни”, намомни Недялков.

“Премиерът вече не е легитимен, той пазарува депутати, с това се занимава, купува гласове. Зад всеки от тези хора стоят избиратели, т.е. става въпрос за по 10 хиляди души зад всеки депутат. С това трябва да се занимават службите за сигурност”, каза още Недялков.

снимка Архив

Similar Posts