| | | |

Кирил Петков няма спирка, агитира за още отлюспвания на депутати ВИДЕО

Продължаваме разговори с много хора, идеята е всеки един да осъзнае огромната отговорност, която носи в парламента.

Това заяви премиерът Кирил Петков във Велико Търново.

“Първо, ако нямаме 22 закона приети до края на годината, губим 22 милиона за българската икономика”, посочи той и допълни:

“Актуализацията на пенсиите не се случва, това е невероятен удар за пенсионерите, младите семейства не получават допълнителни данъчни облекчения, горивата продължават да са на тези високи цени, едновременно с това газовата диверсификация трябва да се случва, по начина, по който го направихме, най-вероятно, това, което чувам от специалисти, че може да има наесен да има още една вълна от коронавирус, България в този момент, ако влезем в една поредица от избори, би било наистина пагубно и загуба на историческо време”, посочи Петков.

В момента всички трябва да каже аз защо съм в това НС, каква е моята отговорност. Това, което видяхме е, че има смели хора и се надявам примерът им да бъде последван.

По повод на записа между Василев и Христинка Иванова, Петков заяви: Аз не чух заплаха.. Те се опитват да направят инсинуации, записи, това само по себе си е долно, когато записваш хора с които си работил, с които говориш. Това няма да го коментирам.

Similar Posts