| | | |

МОН, вие в ред ли сте? Психо путинофил и ковидиот се падна на матурата за 7 клас

Чували ли сте някога за Красимир Бачков? Този доста отблъскващ на вид дебел чичка е авторът на разказа „Талисманът“ от днешния изпит след VII клас. За съжаление децата са се мъчили с произведение на човек с определени отклонения, граничещи с патологията.

В „Талисманът“ се разказва за ученически оркестър, който организира благотворителни концерти, за да събира пари за лечението на болно момиче, което оздравява. Историята е разказана в авторския текст от един от музикантите. Седмокласниците трябваше да я преразкажат от името на неутрален разказвач.

Разказът е писан специално за банката с непознати произведения, която се използва за националното външно оценяване в VII клас, уточняват от МОН.

Самият Бачков се похвали в социалната мрежа така:

“Днес на матурите по БЕЛ се падна мой разказ. За разлика от писателите – храненици на Сорос, които са вечно в прожекторите и новините, и аз получих своето признание! Радвам се най-вече заради стотиците пренебрегвани български таланти, а те никак не са малко! Вярвам, че бавно, но сигурно всеки ще получи заслуженото от него!”

А на 5 май Красимир Бачков, който преподава изобразително изкуство във варненско училище, е написал следнотo:

Тук няма конспирация, а арогантно и безкомпромисно налагане волята на богатите ненормални копелета от фалиралия вече Запад! Те налагат фашизъм и унищожение на всички, които са различни от тях! Това, което можем да сторим е да не чакаме като овце назаколение, а да действаме! Не с приказки в Интернет, а на улицата!

1.Да свалим продажниците от правителството и да ги осъдим за предателствата, лъжите и кражбите им спрямо народа!

2.Да изберем единствената партия в момента, която милее за България – Възраждане!

3.Да напуснем Еврогейския съюз и НАТО!

4.Да намерим друг вариант за защита на националната ни сигурност!

5.Да си върнем свободата и нормалния живот!”

Ето и още от пламенните призиви на Красимир Бачков:

Източник: Лупа

Similar Posts