| | | | |

Самозваните и фалшиви борци за справедливост – най-безскрупулните лъжци и шарлатани, които българският политически живот е имал

от фейсбук профила на Красимир Вълчев

снимка Архив

Днес слушаме самозваните и фалшиви борци за справедливост как лошите, статуквото и мафията искат да ги свалят от власт. Явно това ще слушаме и следващите седмици.

Ще го чуваме от най-безскрупулните лъжци и шарлатани, които българският политически живот е имал.

От правителството, конструирано от олигарсите от 90-те, които търсеха и получиха своя реванш чрез него.

От правителството, което измисли и реализира най-бруталната корупционна схема, като инсталира фирмата МЕТ за посредник и оскъпи газа.

От почтените, които конструираха най-роднинско-любовно-приятелското управление, което България е имала.

От министъра, давал на жената, с която е в емоционална обвързаност, хонорар от 8000 € на месец, а в последствие като министър-председател я назначава за подчинена.

От правителството, което подписа най-скандалния меморандум с офшорна фирма за концесия на българската енергетика и излъга поне 4 пъти по този повод (че не е меморандум, че американското посолство го е предложило, че не е с офшорна фирма, че ДАНС проверява).

От вицепремиера Василев, който предложи най-грабителския и нерентабилен проект, този за батериите. За 2 милиарда лева. И направи инвестициите по плана за възстановяване и устойчивост и националната ни позиция по темата Северна Македония заложници на корупционните им интереси, свързани с проекта.

От мнозинството, чието първо решение беше да гласува свръхпечалби за фотоволтаиците и бизнеса на основния си конструктор.

От премиера Кирил Петков, който показа, че може да лъже най-безцеремонно по всички теми без да му мигне окото.

От политиците, които най-безскрупулно заиграха с морални категории и ги използваха за алиби на собствените си неморални действия. И повярваха, че могат да я карат само с най-долно лъжеморализаторстване.

Similar Posts