| | | | |

ЕКСКЛУЗИВНО! Вече има напазарувани и от друга група. Ако имаше служби, досега цялата тая бакалия на пазаруващи и напазарувани щеше да е в арестите

Тоя на снимката, предател на „ИТН“, днес на всеослушание в кулоарите на парламента се фукал без да му мигне окото, че: „Ще видите вие, ще видите! Взели сме вече и 3 момичета от „Възраждане“! Демек, напазарени са.

Светлин Стоянов снимка Архив

Парламента, който директно и тотално, на ачика Простото Киро и компанията му превърнаха в бакалия, очевадно изобщо не интересува нито МВР, нито ГДБОП, нито Службите.

Ако имаше служби досега цялата тая бакалия на пазаруващи и напазарувани щеше да е в арестите!

Апропо, АФЕРА да попита: вярно ли е, че днес напусналия ИТН предател Кирил Симеонов има борчове, много борчове от комар?

Впрочем, на туй нещо Кирил Симеонов явно му изгря бакалийската звезда, защото според хора на ИТН в последната минута е била променена листата за кандидат – депутати за Варна, където го набутват втори, за да успее да влезе. Днес Ива Митева и Каримански горчиво съжаляват, ама късно е либе за китка.

И туй нещо Кирил Симеонов говори за … „морал“! Преди дни във Варна сам е говорел и споделял във Варна, как „тия“, разбирай ПП и Простото Киро, трябва да си отиват от властта, днес обаче – вече им съм кълне и напуска ИТН.

Морал ли? Кинти!

В същото време сайта BIG5 извади новината, че трима депутати от БСП ще подкрепят опозицията за свалянето на правителството.

Трима депутати от БСП са коментирали, че са готови да подкрепят опозицията следващата седмица, когато ще се гласува вот на недоверие към правителството.

Те са крайно разочаровани от Корнелия Нинова и от лъжите й за българското оръжие, което се изпраща в Украйна. Самите те отдавна са изразявали с половин уста несъгласие с Нинова както в партията, така и в ролята й на министър на икономиката, но властната й ръка винаги е заглушавала гласа им. Сега в пълна конспирация тримата са коментирали, че са готови да подкрепят опозицията.

Afera.bg

Similar Posts