| | | |

Настимир Ананиев е Крали Марко, като канара е. Този човек е фадрома, не мога да го съборя. Изигра го перфектно, блестящ талант е, уникален провокатор

През цялото време съм с гръб към г-н Ананиев и се опитвам да въведа ред. Опитвам се да защитя колегата си Халил Летифов, който е с операция.

Това заяви пред bTV заместник-председателят на ДПС Хамид Хамид по повод вчерашното зрелищно спречкване в Народното събрание с депутата Настимир Ананиев.

„През цялото време г-н Ананиев бълваше всякакви обиди, всякакви ругатни, които, сега ако ги кажа, СЕМ ще затвори телевизията“, посочи Хамид.

„Искам да поднеса своите извинения за грозната ми постъпка. Не е редно. Извинявайте, г-н Ананиев“, каза депутатът.

„Признавам, че вчера бяха надигран, надхитрен. Защото бях така провокиран и г-н Ананиев така умело изпълни този плонж. Нали не мислите, че с тези малки ръчички мога да съборя този солиден мъж?“, попита той.

„Той е Крали Марко, като канара е. Този човек е фадрома, не мога да го съборя. Изигра го перфектно, блестящ талант е, уникален провокатор“, добави Хамид и припомни случай в предишен парламент, когато Ананиев е пристигнал с кофа, вдигнал е скандал и крещял, че трябва да му се уважават правата.

„Това е най-некадърното управление на целия преход и ще си отиде заради това. Не заради вота на недоверие То ще се самосвали. То вече се самосвали“, заяви той по адрес на правителството.

По отношение на изказванията на Кирил Петков, че още търси подкрепа сред депутатите за правителството, той коментира: „Значи още не са си ги напазарували. Пазарът е свит. Успех в тази търговия, успех на министър-председателя“.

Хамид коментира и истеричната изцепка на вицепремиера Асен Василев в парламента: „Той изкрещя истерично от безсилие, от гняв, от агресия. Това безсилие ражда тази агресия и клевети по адрес на ДПС“,

„Избирателите на ДПС са бедни заради такива като него, които докараха България на дъното по икономически показатели“, отвърна той на обвиненията на Василев.

По думите на Хамид, „вече се въртят имена за нов премиер“. Според него е възможно това да бъде Настимир Ананиев – уникален премиер ще бъде.

„Настимир Ананиев го номинирам за министър-председател, държавата ще цъфти, ако не мине за премиер ще го предложа на председател на Народното събрание, защото там горе няма кой да го бутне“, завърши иронично той.

снимка Кадър

Similar Posts