| | |

Като във филм на ужасите: Зловещата, мистериозна монахиня се завърна

Eдна от най-мистериозните и зловещи личности в Несебър – прословутата “Монахиня”, се е завърнала в града. В най-голямата група в морския курорт “Шофьори Несебър” пишат, че страховитата дама, която ходи наметната с черно расо, като от филм на ужасите, снощи е забелязана в кв.”Черно море” след 22 часа, съобщава “Флагман”.

Според очевидци тя станала доста по-бърза от миналия сезон, движила се на бързи прибягвания, наведена и се спирала само до някой по-голям автомобил или микробус, изчаква няколко секунди и след това отново тръгвала.

Някой са притеснени а други с усмивка казват, че това просто е жена която си ходи така облечена .А трети се шегуват, че сезона ще бъде доста забавен.

Припомняме, че преди година и половина прословутата “Монахиня”, чиято самоличност все още не е известна побърка несебърлии. Тогава тя бе заснета на един от откритите фитнеси – да си тренира за здраве. Очевидци са я виждали да се крие в бараките зад “Жанет”, но дали живее там или навестява някой от индивидите-несретници, може само да гадаем.

Similar Posts