| | | |

Линда дойде да подкрепи Кирил Петков на улицата СНИМКИ

Съпругата на премиера Кирил Петков – Линда Макензи, дойде на площада да го подкрепи, заедно с приятелка. 43-годишната канадка бе избрала класически цветове за визията си – блуза в черно и бяло и бяла пола.

“Това е Кирил, той винаги иска да поправя нещата. Това е нещо като съдба за него, пътят му. Винаги е искал да помага на държавата, подкрепям го, разбира се”, отговори Линда на въпрос на поддръжниците на мъжа си на площада.

На зяпачите направиха впечатление интересните татуси, които премиершата не крие, а напротив – гордее се с тях. На ръката си тя има диви рози. Напомнят й за Канада, а гълъбите на рамото й представляват нейните момичета, които са три, точно като нея и нейните две сестри.

Само преди дни, Линда отново бе на улицата до мъжа си. Тя дори пусна пост в инстаграма си.

“Вчера беше трудно. Загубихме ключов член на нашия отбор. Удар по нашия морал и увереност. Кирил напусна парламента пребит и си мислеше защо го правя? Но какво се случи? За негова изненада той видя всичките ви лица на площада!

Огромна тълпа от вас излязоха, за да покажат подкрепата си и мога да ви кажа от първа ръка как помогна – да види известна признателност за всичките им усилия, той се прибра у дома целият с голяма усмивка на лицето си, като ми каза, че това беше напомняне защо той беше там – за всички вас, нас и за нашите деца. Също така е напомняне, че всички играем важна роля, да излезем на площада, да гласуваме или за мен да взема химическото чистене ;):) Просто исках всички да знаете колко много той оцени подкрепата ви вчера! Благодаря ви!”, написа Макензи

Similar Posts