| | | |

Станислав Анастасов за тормоза над семейството му: Брутална агресия! Кирил Петков е готов на всичко

“Агресия! Агресия от вестниците на Прокопиев, агресия от трибуната на Народното събрание и най-вече говоренето на Кирил Петков, че чрез сила власт се взема и власт се задържа. Със сила, с натиск и с рекет – над близки, над семейства, над всички.”

Така зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов коментира бруталния тормоз, на който той и семейството му бяха подложени, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

Домът на народния представител осъмна с надписи „Подлога на ДПС” и „Тук живее национален предател”.

“Тези хора са готови на всичко. Виждам, че са готови да противопоставят български граждани срещу български граждани само и само да запазят властта, която в момента е тотално нелегитимна от демократична гледна точка”, коментира още Анастасов.

Той пусна и пост във Фейсбук, който гласи:

Новият начин на действие на #ПРОМЯНАТА и #УМНОКРАСИВИТЕТА – посещение по домовете. Разбира се, от непознат другар с партийно поръчение, написа Анастасов. И продължи:

Демокрация? Човешки права? Морал? Едва ли…

Остава само един въпрос. Кога да чакаме новата Кристална нощ? Или ще ни пребивате, докато си водим децата на училище?

Ето какво разказа Станислав Анастасов пред “Стандарт”:

-Г-н Анастасов, как открихте обидните надписи?

-Съпругата ми слезе сутринта, за да изпрати детето ни на лагер. Вземат го с автобус пред входа ни. И намери тези надписи закачени вътре във входа. Снощи към 22 ч. изхвърлях боклука и такова нещо нямаше, което означава, че някой през нощта го е закачил. Входът, между другото има лесен достъп, вратата лесно се отваря.

-Детето Ви видя ли надписите?

-Не знам, надявам се, че не. Не съм говорил с него. Предполагам, че жена ми, след като ги е видяла, го е разсеяла. Детето ни е на 7 години и може да чете.

-Как ще коментирате този тормоз?

-Агресия? Агресия, агресия, агресия. Агресия от вестниците на Прокопиев, агресия от трибуната на Народното събрание и най-вече говоренето на Кирил Петков, че чрез сила власт се взема и власт се задържа. Със сила, с натиск и с рекет – над близки, над семейства, над всички.

-Вчера се появиха призиви във Фейсбук за щурм на парламента в сряда, когато ще се гласува вотът на недоверие срещу кабинета и за психически тормоз и пречупване на депутати, за да подкрепят кабинета. Виждате ли връзка?

-Виждам опитите за натиск. Нещо повече – виждам методите на Съветска Русия от 60-те години в България, които някои хора явно са научили през семействата си като начин действия, като разбиране за власт, демокрация и държава. Това виждам аз – всичко, което Георги Марков е описал в своите „Задочни репортажи”. Който се съмнява, нека прочете книгата му и ще види нещата едно към едно.

-Очаквате ли ескалация на напрежението по време на гласуването на вота на недоверие?

-Тези хора са готови на всичко. Виждам, че са готови да противопоставят български граждани срещу български граждани само и само да запазят властта, която в момента е тотално нелегитимна от демократична гледна точка.

-Подадохте ли сигнал в полицията?

-Не съм, въпреки че ако някой иска, може да разследва случая. Не искам, аз разлика от Кирил Петков, да въвличам семейството си в политическата дейност.

снимка Архив

Similar Posts