| | | | |

Ако проправителствената манифестация щурмува НС, ще сътвори прецедент в историята ни

„Само днес в София има 12 (дванадесет) протеста, контрапротеста, реконтрапротеста и излезреконтрапротеста за и против правителството.

Тази седмица заявените дотук протести по темата са повече от 30 (тридесет)“, това написа политическият анализатор и продуцент Виктор Димчев в личния си фейсбук профил по повод случващото се в София.

„Платените медийни клакьори (мисирки) по националните медии, водени от флагманите на честността в БНР, наричат проправителствените демонстрации в защита на управлението “протести”, а демонтрациите на опозицията по темата – “контрапротести”.

Премиерът и баща му ще поведат манифестация в своя защита и срещу шуробаджанащината. Там ще са заместникът на НС и съпругата му, началник на кабинета на премиера. Там ще са министър Лорер и съпругата му, назначена на управлява милиарди в правителството на мъжа си.

БСП (а.к.а. БКП) авизира пенсионери и градски партиен апарат с смс-и.

Редом в другарите са зелените братя, почтените братя, както и старите врагове Атанасов и Рашков, единият със своето партийно ядро, другият – със своите полицаи.

След шест петилетки на протести твърдя, че такова чудо не сме виждали.

Ако утре проправителствената манифестация щурмува Парламента, където избраните от тях самите управници, които държат цялата власт в страната – парламент, президент, премиер – това може да се окаже първия успешен контрапротест в историята на България.

Да си знаете“.

Similar Posts