| | | |

Балабанов подгря НС: От вчера и президентът е мафия, защото казва истината

В началото на днешното заседание Станислав Балабанов от ИТН стартира с остра и драматична декларация.

Да променяш, да реформираш и да се бориш с корупцията, да защитаваш честта и достойнството са качества, които трябва да се подплатят с дела, не с фалшиви фрази. Докато отсреща крещят, че съм и че сме част от мафията, е редно да се опрем на фактите, които ще дадат възможносттата на обществото да създаде собстевна теза, каза Балабанов.

Всеки един от нас тук, е изпратен да служи на обществото. Когато говорим свободно и се придържаме към фактите, сме мафиоти. От вчера и президентът е част от мафията – и той е ГЕРБ и ДПС. Защото е свободен, независим и казва истината. Понеже грозната истина не се харесва на Кирил Петков и Асен Василев, затова и президентът е част от мафията, изригна депутатът.

Тази медийна илюзия е паравана, зад които са скрити некадърността и безхаберието на тези, които щяха да променят? Кой обслужва мафията и защитава мафиотските интереси – Георги Георгиев, от вчера почтен и морален, а преди седмици в комисия гласува с ГЕРБ, гласувайки с мафията. Чие е предложението на регионалното ведомство – 2,5 млрд. лева, потънали за строежи – на Петков и Василев. Не знам с коя мафия се бори премиерът, заключи Балабанов.

Да сте чули скоро премиерът да е коментирал Гешев? Защо? Колко души, заемали висши държавни постове, са задържани от бойко Рашков, каквито обещания бяха давани. Един беше задържан и се втвърдиха избирателите, продължи атаката депутатът.

снимка Архив

Similar Posts