| | | | |

Достойно и почетно управление – останаха ли съпруги, приятелски компании и любовници неназначени за 6 м

от фейсбук профила на Андрей Вълчев

Лъжа е, че протестиращите през 2020 г отново са на протест!

Протестът бе на граждани срещу властта – днес е на властта срещу …, а, де, за какво протестира властта?

Съдебна реформа – нали сте във властта, бе, защо не я проведете докрай? Предишната съдебна реформа пак ли аз я правих? След нея стана възможен Гешев като Главен прокурор – срещу него 2020 г. бе протеста.

Достойно и почетно управление – останаха ли съпруги, приятелски компании и любовници неназначени за 6 м!? Дори се наглее, че нямало по-добри CV-та от техните – на село на това се казва “3 г магаре има 5 г опит с овцете”

Европейски доходи и пенсии – къде са реформите, за да няма работещи бедни? Освен да сложите 40% комисиони на ресурсите за предприятията нещо за бизнеса направихте ли? Имахте две възможности, за да изпълните обещанието си за Преизчисляване на всички пенсии – огромно нищо.

Вместо наказание за ползвалите институциите като бухалки срещу гражданите какво се промени? Полицейщината при профилактирането на противниците на #Борисов вече е аутсорсната на частни фирми, ако няма възможност #НАП и #СметнаПалата да притиснат.

Връх на сладоледа бе призива всеки да избере правилната страна на историята!!! Момчета и момичета, нека да сме честни – ВАС ВИ НЯМАШЕ НА ПРОТЕСТА 2020 Г.! С какво сте по-различни от #Борисов, който мереше всичко според собствената си осанка .., дори след среща с Мата Хари нанка!?

Подлост е призива към президента Румен Радев да Ви подкрепи – подлост, защото е избран от НАРОДА, а гласовете за него са ДВА ПЪТИ повече от тези на всички формации, които драпате да сте на всяка цена във ВЛАСТТА! Запомнете това – избран е от българските граждани, а не от самозабравили ли се във властта идиоти с претенция за елити!

Последно – Вие сте едно огромно разочарование, а властта е все още у Вас след една огромна лъжа, която няма да Ви се прости!

Идете си с МИР!

Similar Posts