| | | |

Скандал в ефир! Водещ на проправителствената bTV напъва да затвори устата на заплашвания депутат от ДПС

Кирил Петков с агресивните му думи апелира към насилие, А депутати от ДБ казаха, че “трябва да свикваме, това е новото нормално”

Не е анонимно заплашването, разбира се, жена беше, защото не крие нищо и не се притеснява. Това заяви депутатът от ДПС Станислав Анастасов в ефира на bTV по повод заплашителните бележки, които се появиха пред дома му.

Припомняме, че той осъмна с надписи по вратата на дома си и съобщи за инцидента във фейсбук.

Във входа някой беше закачил обидни бележки. За жалост жена ми ги видя в ранна сутрин. Извършителят не е ясен, ако има органи на реда – лесно ще се разкритие. Кирил Петков с агресивните му думи апелира към насилие, каза още той.

Депутати от “Демократична България” дори ни “окуражиха” и казаха, че “трябва да свикваме, това е новото нормално”.

Езикът на омразата е заразен, каза депутатът от ДПС.

Тази сутрин имаше нови надписи, а МВР бездейства повече от 24 ч.?

Атанасов стигна до конфликт с водещия Златомир Йочев, който се опитваше да го прекъсва.

„Не е нужно да се опитвате да ме атакувате. Достатъчно беше това, което изтърпях. Достатъчно е, че един премиер, който с протест от 500 души, аз допускам, че са завишени, се опитва да прилага методи от Съветска Русия, които създават антиевропейски настроения“, каза още народният представител.

„В никакъв начин не искам да обвинявам bTV”, каза още Атанасов и допълни „разбирам, че ви притискам затова се опитвате се да ме заглушите“, посочи още той.

„Имаше друг случай, ще кажа име, за да не е анонимно – Атанас Славов, който бе хванат от наши симпатизанти на паркинга, където показваше снимки на депутати на протестиращите. Тези практики трябва да спрат. Вие като медия трябва да правите всичко, за да се ограничи омразата. Това, което ще видим е едно демократично действие. Ще се гласува вотът на недоверие и отиваме на избори“, каза още той.

снимка Архив

Similar Posts