| | | |

СРАМ! Явор Божанков втрещи залата с гнусна обида към Деси Атанасова

Не очаквах този дебат да покаже лекьосаните парапети на властта, изригна драматично от трибуната шефът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова с явен намек към видеоклипа, на който премиерът Кирил Петков и говорителката му Лена Бориславова, взривил държавата.

“Един час премиер и вицепремиер разказват неща от кухнята до степен, в която е замесен и президентът. „Ако падне кабинетът, оня отсреща ще разплаща.”, цитира тя Гроздан Караджов, който разкри среща с Кирил Петков по повод 3,9 –те милиарда за пътищата.

И пита: “Затова ли уважаеми почтени, от няколко дни за вас президентът е човек, който се е объркал? Тотално разочарование е според Божинката в политиката (по главния секретар на президента Димитър Стоянов, който сравни депутата от БСП Явор Божанков с футболиста Валери Божинов – б.р.), а някои го нарекоха и подлец”.

“И вие имате самочувствието да говорите за мафията! Човекът, който наруши Конституцията в първия си сблъсък с клетвата върху Конституцията. Вие ли ще говорите за нулева толерантност към корупцията, корупционери!

Не може всеки път когато чувате някоя вулгарна дума или за духане, веднага да излизате на трибуната, втрещи залата с коментара си Явор Божанков.

Ако наложа наказание на Божанков, трябва да наложа и на г-жа Атанасова, заяви водещият заседанието Мирослав Иванов.

снимка Архив

Similar Posts