| | | |

Корнелия Нинова показа интересно ВИДЕО с Бойко Рашков

Вицепремиерът в оставка Корнелия Нинова показа интересно видео от манифестацията, която се проведе пред сградата на Народното събрание (НС) в подкрепа на кабинета “Петков”, който по-рано днес падна след успешен вот на недоверие.

“Благодаря на хилядите хора, които ни подкрепиха днес. Битката с мафията не е приключила”, написа Нинова над видеото, което сподели в личния си фейсбук профил.

От кадрите се вижда как лидерът на БСП в компанията на силовия министър Бойко Рашков се ръкува с хората, които подкрепят падналото правителство.

Малко по-късно Нинова сподели и снимки, за които написа: “Благодаря на хилядите хора, които ни подкрепиха днес. Битката с мафията не е приключила. Ние от БСП я водим вече 6 години. Един вот на недоверие няма да ни спре. Те хвърлят страната в хаос и народът в безизходица.

ГЕРБ, ДПС, “ВЪЗРАЖДАНЕ” И ИТН са несъвместими политически, но обединими около интереса си. Получихме вот на недоверие от задкулисието и вот на доверие от хората на площада. На тях казах – не се предавайте. Битката тепърва предстои”.

Similar Posts